Over ons

Welkom bij Van Best Financieel Advies

Mijn naam is Henrico van Best, financieel adviseur in de breedste zin van het woord.

Nieuwe en bestaande klanten helpen met de zoektocht naar het juiste advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en opbouw van vermogen is mijn passie. Uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen zijn leidend voor het financieel advies dat u van mij krijgt. Ik ben pas tevreden als het dossier naar wens van u als klant is afgewikkeld.

Een vergelijk met mijn actieve handbaltopsportverleden is dan ook snel gemaakt. Ik geef niet op tot we hebben bereikt wat nodig is voor de klant en ga daarin het liefst nog een stapje verder.

Naast mijn passie voor mijn werk en voor de (handbal)sport, doe ik daarnaast graag leuke dingen, zoals uit eten gaan, of naar een pretpark gaan met mijn gezin, welke verder bestaat uit mijn partner Floor, onze dochter Lizzie en onze hond Suus. Daarnaast sla ik een gezellige avond met vrienden ook nooit over.

Neem gerust contact op met mij, of vul uw contactgegevens in middels het contactformulier. We zitten dan, onder het genot van een kop koffie snel met elkaar om tafel.

Bent u benieuwd wat ik voor u zou kunnen betekenen?

Bel tel: 0641039407 voor een kosteloos oriënterend gesprek.

Henrico van Best

Henrico van Best

Uw adviseur!